Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cherbourg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cherbourg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cherbourg miniguide

Leiebil Cherbourg

Bilutleie Cherbourg

Cherbourg-Octeville er en by i Normandie, i Nord-Frankrike. Byen ligger nordvest for Caen i departementet Manche, på nordkysten av halvøyen Cotentin. Ca. 41.000 innbyggere bor i byen. Cherbourg-Octeville er en havneby, og har en 3,7 kilometer lang molo som beskytter den trafikkerte havnen. Herfra er det fergeforbindelse til Southampton i England.

Byene Cherbourg og Octeville ble slått sammen i 2000. Cherbourg er kanskje mest kjent som havneby. Titanic hadde sitt første anløp i byen etter avreise fra Southampton i England. Allerede på Ludvig den 14. tid ble det bygget en krigshavn i Cherbourg. Den ble fullført i 1858, men ble ødelagt i 1944. Cherbourg er trolig byen som romerne kalte Coriallum. Byen har severdigheter som kirketårnet i St. Martins kirken i Octeville og skulpturene i byens basilika. Et kloster fra 1145 er under restaurering. Ravalet-slottet i renessansestil har vakre parkanlegg med utmerkede trær og innsjøer. Thomas Henry kunstmuseum ligger også her.

Cherbourg-Maupertus flyplassen ligger ca. 11 kilometer øst for Cherbourg-Octeville.

Norsk bokmål