Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Trento

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trento inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trento miniguide

Leiebil Trento

Bilutleie Trento

Trento er hovedstaden i både provinsen Trento og regionen Trentino-Alto Adige. Regionen ligger helt nord i Italia og grenser til Østerrike i nordøst og til Sveits i nordvest. Trento befinner seg ved bredden av elven Adige og har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av regionen. Det er ca. 80 km til Verona i sør og omtrent 150 km til Venezia som ligger ved Adriaterhavskysten i sørøst. Antall innbyggere er målt til omtrent 115 000 (2009).

Trento er en gammel by som antakelig ble grunnlagt på 300-tallet f. Kr. og deler av den gamle bymuren fra middelalderen er fortsatt synlig. Bybildet preges av både italiensk og tysk arkitektur, og mange av bygningene fra 1500-tallet har blitt renovert. Castello del Buon Consiglio ble reist mellom 1200- og 1500-tallet og huser i dag Nasjonalmuseet. Saint Vigilius-katedralen står på Piazza Duomo og ble oppført på 1200- og 1300-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Bolzano Airport som befinner seg omtrent 50 km nord for Trento.

Norsk bokmål