Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Castellon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Castellon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Castellon miniguide

Leiebil Castellon

Bilutleie Castellon

Castellon er en spansk provins som stekker seg over 112 kilometer langs middelhavet I Spania. Her bor 140 000 mennesker med et stadig voksende antall. Castellon tilbyr mest for den naturglade turist med flere turstier og fjellområder. Byen har historien sin helt tilbake til middelalderen og i den gamle delen hviler mange historiske bygninger fra renessansen og av gotisk opprinnelse. Byen bugner av katedraler,kriker og palasser. Ikke gå glipp av El Fadri, et 58 meter høyt klokketårn fra 1500 tallet og Santa Maria Katedralen.

For den eventyrlystne kan Castellon tilby det meste innen sportslige aktivteter som seiling, windsurfing, dykking, ridning og sykling. Det er i tillegg to golfbaner i byen.

Appelsintrær vokser langs gågatene og innbyr til koselige rusleturer i byen, mens åpne torg kan virkelig gi deg feriefølelsen av pruting på markeder.

Nærmeste flyplass er i Valencia (VLC), men man kan også fly til Barcelona (BCN) og Reus (REU).

Norsk bokmål