leiebil logo

Ring oss +47 21 55 46 13

 
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene på nyhetsbrev.

 

Tilgjengelig på App Store

Last ned vår app på App Store

 

Leiebil Tenerife

Hjem > Leiebil Spania > Tenerife

 

Sammenlign pris på bilutleie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tenerife inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

 

Sammenlign 1200 selskaper og spar opptil 70%

 

Oppnå bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

Inkluderer forsikringer og skatt

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Kundeservice 24 timer i døgnet

 

leiebil firma

 

Tenerife miniguide

Leiebil Tenerife

Bilutleie Tenerife

Tenerife er den største av Kanariøyene. Den ligger i Atlanterhavet, ca. 300 kilometer utenfor nordvest-kysten av Afrika – og er et av verdens fremste feriesteder. Hovedstaden på øya heter Santa Cruz de Tenerife og har 221.627 innbyggere (2006). Klimaet er gunstig, og temperaturen synker sjelden under 20 grader. Langs kysten er det mange populære og  idylliske småbyer, og badestrendene regnes for å være svært attraktive.

 

Øya kan også by på en vill og vakker natur. Den høyeste fjelltoppen, Pico de Teide (3718 m.o.h.), er faktisk over 1200 meter høyere enn Galdhøpiggen – og er dermed også Spanias høyeste fjell. Tenerife har to flyplasser, Tenerife Lufthavn Sør og Tenereife Lufthavn Nord.

 

Det er et svært aktivt og variert natteliv på Tenerife, og restaurantene er kjent for sine mange og varierte fiskespesialiteter. Tenerife tar hvert år imot mer enn 5,5 millioner turister, og mange charterselskaper tilbyr reiser hit i flere ulike prisklasser.

 
     
 

Leiebilguiden.no

Informasjon

Support

Følg oss

Mest besøkt