leiebil logo

Ring oss +47 21 55 46 13

 
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene på nyhetsbrev.

 

Tilgjengelig på App Store

Last ned vår app på App Store

 

Leiebil Visby

Hjem > Leiebil Sverige > Visby

 

Sammenlign pris på bilutleie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Visby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

 

Sammenlign 1200 selskaper og spar opptil 70%

 

Oppnå bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

Inkluderer forsikringer og skatt

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Kundeservice 24 timer i døgnet

 

leiebil firma

 

Visby miniguide

Leiebil Visby

Bilutleie Visby

Visby er eneste by på øya Gotland i Østersjøen – og dermed også administrativt sentrum i Gotlands län. Byen har en lang historie, og man regner med at den ble grunnlagt allerede rundt år 900 e.Kr. Senere hadde den en sentral posisjon innenfor det tyske Hansa-forbundet. Visby har i dag ca. 22.500 innbyggere.

 

Det finnes en rekke historiske minnesmerker i Visby – og hele byens gamle sentrum (bl.a. med rundt 150 middelalderhus) står på UNESCOs verdensarvliste. En av attraksjonene er  Visby domkirke (S:ta Maria-kyrkan) – en katedral fra 1225. I tillegg finnes det ikke mindre enn 14 kirkeruiner fra middelalderen i og rundt byen.

 

Også den gamle ringmuren fra 1200-tallet (3,5 km er bevart) er en populær turistattraksjon. Ellers må Visby Museum og den vakre Botaniska Trädgården nevnes.

 

Det går ferjer til Visby både fra Oskarshamn og fra Nynäshamn på det svenske fastlandet – og den regionale lufthavnen Visby flygplats ligger ca. 3,5 km nord for sentrum.

 
     
 

Leiebilguiden.no

Informasjon

Support

Følg oss

Mest besøkt