Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Boston

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boston inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boston miniguide

Leiebil Boston

Bilutleie Boston

Boston ligger nordøst i USA, og er hovedstad og største by i delstaten Massachsetts. Byen har   innbyggere, og er regionens kommersielle og kulturelle sentrum. Boston ble grunnlagt i 1630, og er en av de eldste i landet.

Byen har en rekke kjente universiteter, og er et populært reisemål for turister – med over 12 millioner besøkende årlig.

En av de mest populære turistattraksjonene i Boston er Skywalk Observatory – byens utsiktssted i toppen av Prudential Tower –  der man har 360 graders panoramautsikt. Her finnes også den populære restauranten «Top of the Hub».  Også Museum of Fine Arts har mange besøkende  –  med en av verdens største kunstsamlinger fra Asia der man i tillegg kan se egyptiske mumier.

Byens turistattraksjon for hele familien er Museum of Science – med interaktiv utstilling og lasershow, IMAX-kino og Planetarium.

I Boston ligger også JFK Memorial Museum & Library – museum som er dedikert til John F. Kennedy, med fokus på hans liv og karriere.

Byens flyplass – Logan Internasjonale Flyplass – ligger 5 km øst for sentrum.

Norsk bokmål