Leiebil Sanford Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Sanford Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sanford Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sanford Lufthavn miniguide

Leiebil Sanford Lufthavn

Bilutleie Sanford Lufthavn

Orlando-Sanford Internasjonale Flyplass (SFB) ligger i byen Sanford og rundt 30 km nordvest for Orlando. Flyplassen må ikke forveksles med Orlando internasjonale Lufthavn eller Sanford regionale lufthavn. Taxi er det beste alternativet for å reise inn til Sandford. De bilutleiefirmaene som fins på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

1,702,412 passasjerer besøkte Sanford Lufthavn i 2009, rundt 455 000 av disse gjaldt internasjonale destinasjoner. Icelandair er blant de selskapene som betjener flyplassen og flyr til flere europeiske byer med mellomlanding på Island. 3 ulike flyselskaper flyr direkte til ulike destinasjoner i England.

Sanford Lufthavn har et enkelt utvalg av spise- og drikkesteder. Den har taxfree og noen få andre butikker. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.

Norsk bokmål