Vanlige Spørsmål

Hvordan vet jeg hvilket selskap jeg har leid bil av?

Etter bestilling vil du innen kort tid motta en kupong på e-post med detaljer om hvilket selskap du skal henvende deg til samt kontaktopplysninger og adresse til selskapet.

Når får jeg bekreftelse på bestillingen?

Du vil få bekreftelse og kupongen du skal ta med deg til leiebilselskapet innen få timer etter bestilling. Om dato for henting er uker i forveien kan det gå opptil 36 timer.

Hvorfor har jeg ikke fått bekreftelse på bestillingen?

Før du kontakter oss, sjekk spam mappen hos din e-post klient. Om bekreftelsen ikke er å finne der, vennligst kontakt oss snarest.

Kan dere garantere at jeg før den bilen jeg bestiller?

Normalt vil du få den bilen du bestiller, men du kan og få en lignende bil i samme klasse. Trykk på “Kjøretøysdetaljer” under den aktuelle bilen i STEG 2 for å se biler i samme klasse.

Hvordan vet jeg nøyaktig fra hvilken adresse jeg henter bilen før bestilling?

Velg først den bilen som passer dine behov. Trykk så på “Bestill”. Adressen vil stå helt øverst i skjemaet.

Kan jeg bruke mitt norske førerkort i utlandet?

Du kan bruke det norske førerkortet i alle EU/EØS land i tillegg til Australia, Canada og USA. Mange andre land utenfor EU godtar også EU/EØS avtalen, men om du er usikker kontakt ambassaden eller myndighetene i det aktuelle landet.

Kan jeg bestille samme dag som jeg ønsker å hente bilen?

Ja, det er fullt mulig om bestillingen skjer minst 2 timer i forveien.

Tar dere et gebyr for bestillingen?

Nei, den prisen du ser under total leiekostnad i STEG 3 er prisen du betaler. Ingen ekstra gebyrer legges til så langt du ikke har bestilt noe ekstrautstyr.

Kan jeg krysse grensen til et annet land enn det jeg leide bilen i?

Normalt sett kan du det. Trykk på “Leiedetaljer” i STEG 2 for å se hvilke land du kan krysse grensen til. Et gebyr kan tilkomme som betales lokalt.

Jeg ønsker mer enn 1 sjåfør, hva gjør jeg?

Du har muligheten til å krysse av for eventuelt flere sjåfører i STEG 3 av bestillingen. Prisen varierer fra 3 Euro til 10 Euro per dag, men noen ganger er en ekstra sjåfør inkludert i prisen.

Hva er aldersgrensen for leie av bil?

Dette varierer stort fra land til land og mellom de ulike selskapene vi formidler gjennom. Trykk på “Utleiebetingelser”” i STEG 2 av bestillingen for å se aldersgrensene på de ulike bilene.

De fleste selskapene har en minimums aldergrense på 21 år, men noen av selskapene har 18 års aldersgrense. Yngre sjåfører mellom 18 og 25 må vanligvis betale et lite gebyr. Gebyret oppgis under “Utleiebetingelser” i STEG 2 av bestillingen.

Hvor lenge må jeg ha hatt førerkortet?

Sjåfører må vanligvis ha hatt et gyldig førerkort i minst 1 år uten alvorlige påtegninger. Husk at førerkortet også alltid må vises i luken til leiebilselskapet.

Hvordan endrer jeg en eksisterende bestilling?

Dersom det er kort tid før avhenting, vennligst ring 21 03 06 23 (Internasjonalt kundesenter) for alle endringer. Du kan også kontakte oss på e-post om det er mer enn 5 dager til avhenting.

Hvordan avbestiller jeg?

Gå til kundeservice delen av vår nettside og tast inn ditt reservasjonsnummer og e-post adresse. Følg deretter instruksjonene.

Hvilke forsikringer er inkludert?

Selvrisikoforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring er inkludert i alle våre tilbud.Trykk på “Utleiebetingelser” i STEG 2 av bestillingen for mer informasjon om forsikringene og eventuell egenandel.

Norsk bokmål