Leiebil Hellas

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hellas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hellas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hellas miniguide

Hellas
Bilutleie Hellas

Hellas ligger i Sørøst-Europa, og har 10.7 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, og har kystlinje til Middelhavet, Det Joniske hav og Egeerhavet.

Hellas består både av fastland og øyer. Fastlandet ligger på den sørligste delen av Balkan og på halvøya Peloponnes, og de greske øyene (1425 store og små –  der 166 av dem er bebodd) er stort sett omgitt av Egeerhavet. Øyene Kreta, Rhodos, Korfu, Santorini og Zakynthos er populære turistmål i sommersesongen, og lokker turister med sol- og badeferie, vakker natur og historiske severdigheter. Hellas har hele 17 millioner besøkende årlig.

Landskapet i Hellas består først og fremst av fjell, men også innsjøer og våtmarksområder. Høyeste punkt er Olympiafjellet – som  måler 2919 m.o.h. Landet har et typisk Middelhavsklima, med milde og fuktige vintre, og tørre, varme somre. I Nord-Hellas finnes et mer kontinentalt klima.

Hovedstaden Athen ligger på det greske fastlandet, og er en av verdens eldste byer. Selve byen har omlag 800.000 innbyggere, mens Athens storbyområde har bortimot 3,3 millioner innbyggere. Byen er mest kjent for den berømte Akropolis-høyden – med sine historiske bygninger. Tempelet Parthenon er den største turistattraksjonen her (oppført i perioden 447 – 433 f.Kr.).

Andre større byer i Hellas er Thessaloniki, Patras, Heraklion, Larisa, Volos, Ioannina og Rhodos by.

Mange av de greske øyene har internasjonal flyplass med stor chartertrafikk i sommersesongen.

Landets hovedflyplass ligger 27 km øst for Athen, og heter Eleftherias Venizelos International Airport.

Bestilling av leiebil i Hellas har aldri vært enklere og billigere. Prøv søkemotoren over og få priser fra flere bilutleiefirma samtidig.