Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Boulogne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Boulogne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Boulogne miniguide

Leiebil Boulogne

Bilutleie Boulogne

Boulogne-sur-Mer ligger nordvest i Frankrike ved Den engelske kanal. Boulogne-sur-Mer ligger 30 kilometer sørvest for Calais, og har fergeforbindelse til engelske Dover.  Byen ligger i Nord-Pas-de Calais, og er en av Frankrikes viktigste fiskehavner, samt en betydelig havneby. Her bor ca. 45.000 innbyggere, 93.000 med forsteder.

På romersk tid var byen et viktig overfartsted til Britannia, også kjent som Gesoriacum, senere som Bononia. Keiser Claudius brukte byen som base da han invaderte Storbritannia i år 43. Byen tilhørte Bourgogne 1419-77, og ble senere fransk. Under den første verdenskrig var byen den viktigste forsyningshavnen for de britiske troppene i Frankrike. Under okkupasjonen 1940–44 var byen utsatt for flere hundre flyangrep, noe som gikk særlig hardt ut over de nyere bydelene. Byens eldste bydel, Haute Ville, er omgitt av murer fra 1200-tallet. Den nyere bydelen, Basse Ville, ligger ved havnen.

Lille flyplass ligger ca 105 kilometer fra sentrum av Boulogne-sur-Mer.

Norsk bokmål