Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malaga

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malaga inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malaga er en populær turistdestinasjon, og mange som reiser på ferie hit ønsker å leie bil – slik at man har frihet til å utforske regionen. De fleste velger å hente leiebilen allerede på flyplassen i Malaga, men det er også mulig å bestille henting ved et av kontorene i sentrum. Det er mange kroner å spare på å sammenligne priser på bilutleie i Malage fra forskjellige aktører, og bestiller du leiebilen før avreise – vil bilen stå klar når du ankommer utleiestedet.

Malaga miniguide

Leiebil Malaga
Bilutleie Malaga

Malaga er en stor havneby i den sør-spanske regionen Andaluca, ved Costa del Sol i Spania. Byen har 586 384 innbyggere (2023). Malaga har et varmt klima året rundt, og mange turister reiser hit for å kombinere sol- og badeliv med storby-ferie. Byen er i tillegg rik på kultur, kunst og historie.

Populære severdigheter i Malaga er katedralen fra 1500-tallet, museet og barndomshjemmet til kunstneren Pablo Picasso, Gibalfaro Slott med fantastisk utsikt over byen og Alcazaba-fortet som ligger rett i nærheten av slottet. Man kan også besøke et interaktivt musikkmuseum i Malaga.

Storbyen har gode shoppingmuligheter, et yrende natteliv og gode tapas-restauranter.

Andre typiske attraksjoner i Malaga er flamenco-show og tyrefekting.

Malagas Lufthavn er den 3. største internasjonale flyplass i Spania. Den ligger 8 km. sørvest for sentrum.

Malaga er den nest mest populære destinasjonen for bestilling av leiebil etter Alicante i Spania. Prisene er lave og du kan få en leiebil for under 100 kroner om du bestiller for mer enn 5 dager. Bestill en leiebil i søkemotoren over og husk at jo tidligere du er ute, jo billigere vil det bli.

Flyplass

Den internasjonale flyplassen Malaga Airport (AGP) ligger 11 km sørvest for sentrum, og betjener et stort antall charter- og rutefly. På flyplassen har en rekke kjente biutleiefirmaer sine filialer – deriblant, Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Goldcar, Sixt og Record Go.

Kjøretips med leiebil i Malaga

Med leiebil i Malaga er det lett å komme seg rundt i byen, og man kan i tillegg ta spennede utflukter utenfor sentrum. Veinettet er godt utbygd, og det er tilfredsstillende skilting. På spanske motorveier (Auto pistas) kreves det bompenger, og man kan selv velge om man ønsker å betale kontant eller med kort.

Andalucia-regionen har over 50 golfbaner, og det ligger vakre landsbyer og områder langs hele kysten.

Det er populært å ta en kjøretur med leiebil til den fasjonable byen Marbella, som ligger 59 km sørvest for Malaga. Marbella er en elegant by med vakker strandpromenade, innbydende badestrender og småbåthavn – der luksusyachter ligger side om side. I bykjernen finner man trivelige butikker, restauranter og caféer.

Man kan også kjøre med leiebil til storbyen Sevilla, som ligger 207 km nordvest for Malaga. Sevilla er hovedstad i Andalucia-regionen, og har flere bygninger oppført på UNESCOs verdensarvliste. Katedralen i Sevilla – innviet i 1507, klokketårnet Giralda – opprinnelig minaret fra 1100-tallet samt palasskomplekset Alcázar (også fra 1100-tallet) er byens mest berømte severdigheter. Alcázar er dessuten kjent for sine vakre hager.

Sevillas historiske sentrum er en attraksjon i seg selv, med sine små, trange gater og hyggelige tapas-barer.