Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gran Canaria

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gran Canaria inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Er du på jakt etter billigst mulig bilutleie på Gran Canaria? Dersom du skal på ferie til Gran Canaria kan det være praktisk å leie bil under oppholdet – slik at du enkelt kan ta deg rundt på øya. Det er mange spennende steder å besøke, og med leiebil har du det beste utgangspunktet til å finne akkurat ditt favorittsted.

Det er populært å leie bil på Gran Canaria, og de aller fleste velger å hente leiebilen på flyplassen. Det lønner seg å bestille bilen i god tid før avreise, slik at du er sikker på å få akkurat den bilen du ønsker.

Gran Canaria miniguide

Leiebil Gran Canaria
Bilutleie Gran Canaria

Gran Canaria ligger mellom Tenerife og Fuerteventura og har en befolkning på over 800 000, hvorav cirka halvparten bor i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria.

Gran Canaria er den perfekte familie-feriedestinasjon med noe for enhver alder. Øyen refereres ofte til som et miniatyr kontinent på grunn av dens mangfold av natur og klima. Vulkanske kratere, eksotiske parker og vakre kystlinjer er bare noe av det Gran Canaria kan tilby. Her mangler det i hvert fall  ikke på aktiviteter. Se sahara-lignende sanddyner i Masapalomas, dra på kamel safari eller besøk Krokodilleparken Roque Nublo. Tilbud av utflukter til botanisk hage, grotte vandring eller dykking er ikke få. Gå heller ikke glipp av den billedskjønne landsbyen Puerto de Mogan, populært kalt ”Lille Venezia” på grunn av sentrumsstrukturens mange kanaler.

Gran Canaria International airport er den eneste flyplassen og er blitt rangert til den travleste flyplassen i Spania pågrunn av høy gjennomgangs trafikk.

Leiebil flyplass

Den internasjonale flyplassen Gran Canaria Airport (LPA) ligger 18 km sør for hovedstaden, og har stor chartertrafikk. En rekke leiebilfirmaer har sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Cicar, Europcar, Goldcar, Hertz og Top Car Auto Reisen.

Trafikk

Gran Canaria har et godt utbygd veinett, og motorveien GC-1 går langs hele kysten fra hovedstaden Las Palmas til Puerto de Mogán – som ligger sørvest på øya. Avstanden er kun 78 km, og da passerer man de mest populære turistbyene i sør – deriblant Playa del Ingles, Maspalomas, San Agustin og Puerto Rico.

Motorveien GC-2 går fra Las Palmas i vestlig retning mot Agaete – der det er fergeforbindelse til naboøya Tenerife.

Ellers er det motorveier og landeveier mot sentrum av Gran Canaria, men enkelte strekninger kan være smale og svingete. Gran Canaria har et vakkert landskap, og det er mange flotte badestrender langs hele kysten. Med leiebil på Gran Canaria kan man enkelt komme seg rundt på øya, og avstandene er korte.