Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trondheim

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trondheim inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Har du behov for leiebil i Trondheim? Kanskje du leter etter billigst mulig leiebil i Trondheim for en bestemt periode? Du kan spare mange penger på å sammenligne priser på leiebil på nettet, og det lønner seg å bestille leiebilen i god tid før avreise. Uansett om du skal på ferie eller forretningsreise til Trondheim, vil du helt sikkert finne leiebilen som passer akkurat for deg og ditt budsjett.

Trondheim miniguide

Trondheim
Bilutleie Trondheim

Universitetsbyen Trondheim (182.000 innbyggere i 2024) ligger i Sør-Trøndelag fylke – ved Nidelvas utløp i Trondheimsfjorden. Byen ble grunnlagt i år 997 av vikingkongen Olav Tryggvason, og var Norges hovedstad i perioden 1030 – 1217.

Trondheim er i dag et populært reisemål, og er dessuten et viktig handelssentrum og trafikknutepunkt for regionen. Hurtigruta (BergenKirkenes) legger til kai i byen daglig.

Den majestetiske Nidarosdomen – påbegynt på 1100-tallet – er byens størst turistattaksjon og Norges nasjonalhelligdom. Nidarosdomen er i tillegg et av Nordens mest interessante middelalderbyggverk.

Andre severdigheter i Trondheim som kan nås med leiebil er bl.a. den høye søylen med statuen av Olav Tryggvason som står på torvet i sentrum, Gamle bybro med sine utskårne portaler, Vår Frue kirke fra 1200-tallet, Erkebispegården – bygningskompleks i stein fra 1200-tallet, Kristiansten Festning fra 1648 samt Munkholmen – en liten øy som ligger 2 km fra sentrum i Trondheimsfjorden – der man kan  se deler av Munkholm festning fra 1600-tallet. Det er fergeforbindelse til øya, som også er et populært rekreasjonsområde med gode bademuligheter.

Trondheim har flere museer – deriblant NTNU Vitenskapsmuseet (et universitetsmuseum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), sjøfartsmuseum, Vitensenteret (et populærvitenskapelig opplevelsessenter med planetarium), Ringve Museum (nasjonalmuseum for musikk og musikkinstrumenter), botanisk hage, Det jødiske museum – samt en rekke kunstmuseer og gallerier.

Det 124 meter høye Tyholttårnet er en populær turistattraksjon i Trondheim. Besøkende får en fantastisk utsikt over byen fra tårnets observasjonsdekk, som befinner seg 70 meter over bakken. Her kan man også besøke den roterende restauranten «Egon».

Trondheim Lufthavn – Værnes ligger 32 km øst for sentrum

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i sentrum av Trondheim og ved Trondheim Værnes Lufthavn. Vi har et godt utvalg av leiebiler på begge destinasjonene og noen av bilene som kan leies er Toyota Avensis, Ford Focus Stasjonsvogn, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-serie, Toyota Minibuss og Merces C klasse. Prøv søkemotoren over og bestill en leiebil i 3 enkle steg.

Flyplass

Den internasjonale flyplassen Trondheim Lufthavn – Værnes (TRD) ligger 33 km øst for sentrum. I et eget bygg til høyre for ankomsthallen har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer – bl.a. Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

Med leiebil i Trondheim har man mulighet til å utforske området omkring byen uten å være avhengig av offentlig transport.

Kjøretips med leiebil i Trondheim

Et kjøretips kan være å besøke bergstaden Røros – som ligger 154 km sørøst for Trondheim. Byen er kjent for sitt tidligere kobberverk, og det anbefales et besøk i Rørosmuseet – med Olavsgruva, Smelthytta og Sleggveien. Andre severdigheter er Røros kirke fra 1784 samt trehusbebyggelsen fra 1700- og 1800-tallet. Røros står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Det er også mulig å kjøre med leiebil til byen Stjørdal, som ligger ved Stjørdalsfjorden – 33 km øst for Trondheim. En populær severdighet innen kommunen er slottsfestningen “Steinvikholm Slott” fra 1532. som befinner seg på Skatval,12 km nord for Stjørdal. Dette historiske byggverket ligger på en holme, og i perioden mai – oktober er det broforbindelse ut til slottsfestningen.

Hegra festning er et annet populært besøksmål som kan nås med leiebil. Festningen ligger 17 km øst for Stjørdal. Dette er et nasjonalt minnesmerke, og det finnes et museum på stedet.

Også Friluftsmuseet Stjørdal Museum Værnes anbefales et besøk. Dette kulturhistoriske museet har flotte utstillinger, og det finnes dessuten en gravhaug fra vikingetida på stedet. Like i nærheten ligger Værnes kirke fra 1140.