Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alicante

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alicante inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alicante miniguide

Bilutleie Alicante
Leiebil Alicante

Alicante er hovedstaden i provinsen Alicante og befinner seg på Middelhavskysten, og fra byens havn eksporteres det rosiner, vin, frukt og olivenolje. Alicante er den nest største byen i regionen Valencia med et innbyggertall på ca. 315 000 (2009) i byen og over 450 000 i storbyregionen. Dette er Spanias åttende største storbyområde og byen er en av de raskest voksende i landet.

Mange forbinder Alicante med lange strender, palmer og grønt hav, og byen er en veldig populær turistattraksjon. I tillegg er Alicante er historisk by som ble grunnlagt av fønikerne i år 325 f. Kr. I gamlebyen kan man se mange historiske bygninger og severdigheter, blant annet den middelalderske borgen Santa Barbara som er en av de største i landet. Alicante er en veldig frodig by og frister med utallige parker som Monte Benacantil med eukalyptustrær. Karnevalet i februar og påskefestivalen er bare en av flere festiviteter som arrangeres hvert år.

Alicante Airport ligger nesten 10 km utenfor byen

Alicante og Alicante Lufthavn er de mest populære destinasjonene for bestilling av leiebil i Spania. Det er ekstremt stor konkurranse så prisene er også veldig lave. Leiebilguiden.no gjør sitt ytterste for å presse prisene ned og bestiller du tidlig kan du få biler til langt under 100 kr per dag om du bestiller for mer enn 5 dager. Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie ved flere steder i Alicante området, også ved Alicante Lufthavn. Noen av våre leiebiler inkluderer : Peugot 107 og 207, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Ford Stasjonsvogn, Citroen Picasso, Volkswagen Touran – 7 seter, Alfa 159, og Audi A4.