Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Korsika

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Korsika inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Korsika miniguide

Leiebil Korsika

Bilutleie Korsika

Korsika er en øy i Middelhavet, nord for Sardinia. Øyen er delt i to departementer. Haute-Corse og Corse-du-Sud der hovedstaden Ajaccio ligger. Totalt 272.000 innbyggere bor på øyen. Avstanden til Italias fastland er 80 kilometer. Det er båtforbindelse til franske Nice, Marseille og Toulon, og italienske Genova, Livorno, Savona, Napoli samt Sardinia.

Øyens befolkning er opprinnelig av italiensk opprinnelse og snakker en italiensk dialekt. Så tilhørte øyen Genova fra 1300-tallet inntil den ble solgt til Frankrike i 1768. Korsika er kanskje mest kjent som Napoleon Bonapartes fødested. Ikke minst er øyen kjent for sine vakre strender. Her kan besøkende dykke, seile eller sole seg på strendene. De kan også ta fotturer i Grande Randonnée-løypen. Det er mulig å dra på tur til Sardinia i sør. Korsika har et middelhavsklima, med en årlig middeltemperatur er 17–18 °C.

Øyen har fire flyplasser i byene Ajaccio, Bastia, Calvi og Figari.

Norsk bokmål