Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Limoges

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Limoges inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Limoges miniguide

Leiebil Limoges

Bilutleie Limoges

Limoges er en by i Limousin-distriktet ved elven Vienne. Limoges er hovedstad i departementet Haute-Vienne. Ca. 133.000 innbyggere bor i bykjernen, mens med forsteder bor det 174.000 her.

Limoges ble grunnlagt som Augustorium ca. 10 år e. Kr. av romerne. Byen har ruiner fra romertiden. Amfiteateret var et av antikkens største av sitt slag i Gallia. Limoges har også flere vakre middelalderbygg som Saint-Michel-des-Lions-kirken fra 1400-tallet, Saint-Etienne-katedralen fra 1273. I sistnevnte som ble ferdigstilt i 1888 er det oktogonale klokketårnet et syn. Bispepalasset i barokk fra 1700-tallet fungerer i dag som et museum. Limoges er kjent for å ha en av Frankrikes fremste porselenindustrier. Ikke overraskende er det både keramikkskole og keramikkskole her. Limoges er også kjent for sin emaljeindustri, og emaljemalerier fra 1500-tallet. Blant severdighetene er også krypten til St. Martial, med flere gravplasser.

Nærmeste flyplass er Limoges-Bellegarde, åtte kilometer utenfor Limoges.

Norsk bokmål