Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Martigues

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Martigues inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Martigues miniguide

Leiebil Martigues

Bilutleie Martigues

Martigues er en by i Sør-Frankrike, 30 kilometer nordvest for Marseille. Martigues ligger i departementet Bouches-de-Rhône, ved enden av Canal de Caronte med Middelhavet. Ca. 44.000 innbyggere bor i fiskehavnen som ligger i Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Byen har fått kallenavnet Provences Venezia for sin sjarm med kanaler og broer. Martigues har et kunstmuseum, Musée Ziem, med malerier og skulpturer. Byen har også et historisk museum, Galerie de l’histoire de Martigues, og et arkeologisk museum, musée vitrine archéologique. Besøkende kan delta på guidete turer ved sjøen i Le parc marin, der man lærer mer om livet i havet og viktigheten av å beskytte livet i havet. Besøkende kan også delta i aktiviteter som roing, riding i Saint Pierre les Martiqus, for ikke å glemme vannsportaktiviteter som fisking, kajakk, seiling, vannski og kiteing for å nevne noen. Byen har egen vinproduksjon: Coteaux d’Aix en Provence.

Flyplassen Aéroport de Marseille Provence ligger ca.13 kilometer sør for Martigues.

Norsk bokmål