Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Quimper

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Quimper inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Quimper miniguide

Leiebil Quimper

Bilutleie Quimper

Quimper er en by i den nordvestlige delen av Frankrike, i Bretagne. Quimper er hovedstad i departementet Finistère. Byen ligger 71 kilometer sørøst for Brest, ved elven Odet. Ca. 64.000 innbyggere bor i Quimper.

Byen har vært katolsk bispesete fra 400-tallet. Quimper er den gamle hovedstaden i La Cournoaille i Bretagne, og har flere keltiske symboler. Navnet er bretonsk for sammenfløde og peker på de tre elvene Steir, Oddet og Frout som flyter sammen her. Byen har flere bygninger fra middelalderen, bl.a. en gotisk katedral St. Corentin som ble påbegynt i 1239. Den har to tårn og ble rekonstruert på  1800-tallet. Quimper har severdigheter som Fience museet, kunstmuseet Musée des Beaux-Arts, og et samtidskunstmuseum, Le Quartier. Tredje uken i juli arrangerer Quimper dansefestivalen Cornouaille med mer enn 200 arrangement. Byens mest kjente produkter er Quimper faïence produkter: håndmalt keramikk.  Besøkende kan smake på byens tradisjonelle sider og crêpes.

Nærmeste flyplass er Quimper flyplass, syv kilometer fra sentrum.

Norsk bokmål