Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Saint Etienne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saint Etienne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saint Etienne miniguide

Saint Etienne

Bilutleie Saint Etienne

Saint-Étienne, som har 175.318 innbyggere (2007), ligger ca. 60 km sørvest for Lyon – i regionen Rhône-Alpes, og er administrativt sentrum i departemantet Loire.

Byens historie er sterkt knyttet til våpenproduksjon og gruvedrift. Det finnes selvsagt museer i Saint-Étienne som dokumenterer dette – bl.a. gruvemuseet Musée de la Mine og Le Musée d’Art et d’Industrie, med vekt både på den historiske våpenindustrien og på dagens viktigste satsningsområder: kunst og design. Også kunstmuseet Le Musée d’Art Moderne – med en av Frankrikes største samlinger av moderne kunst – er et populært turistmål.

Blant de historiske severdighetene i byen må ruinene av det gamle slottet Château féodal nevnes. Det er første gang omtalt i skriftlige kilder i 1173, og det ligger i bydelen Rochetaillée – en opprinnelig landsby i utkanten av Saint-Étienne.

Nærmeste flyplass er Aéroport de Saint-Étienne, som ligger ca. 16 km nordvest for byen.

Norsk bokmål