Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tours

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tours inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tours miniguide

Leiebil Tours

Bilutleie Tours

Tours er en by i Midt-Frankrike, øst for Nantes. Tours ligger ved elven Chers utløp i Loire. Den er hovedstad i departementet Indre-et-Loire. Her bor ca. 133.000 innbyggere, 307.000 med forsteder.

Byen var opprinnelig en keltisk by. Cesar erobret byen på 50-tallet. På 200-tallet ble den sentrum for kristendommens utbredelse i Gallia-området. Gamlebyen har mange bygninger fra middelalderen og renessansen. Her ligger den gotiske St. Gatien-katedralen som ble påbegynt i 1170 og ferdigstilt i 1547.  Tours har også St. Julien-kirken og erkebispepalasset i renessanse fra 1600-tallet, som nå er kunstmuseum. Andre severdigheter er Tours slott, Loires elvebredder, blomstermarkedet og plassen Place Plumereau og gamlebyen. Regionen rundt Tours, Touraine er kjent for vinene sine og den franske dialekten. I Tours er det også et øl-akademi.

Aéroport Tours Val de Loire flyplassen ligger mindre enn en kilometer fra sentrum av Tours.

Norsk bokmål