Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ferrara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ferrara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ferrara miniguide

Leiebil Ferrara

Bilutleie Ferrara

Ferrara er hovedstaden i provinsen Ferrara med et innbyggertall på over 130 000 (2008). Byen befinner seg ved bredden av elven Po di Volano som er en bielv til Po og har en beliggenhet nord i kystregionen Emilia-Romagna som ligger nordøst i Italia. Fra Ferrara er det ca. 50 km til Adriaterhavskysten i øst, og det er litt over 50 km til Bologna i sørvest.

Ferrara var en viktig by under den italienske renessansen og mange av bygningene er preget av denne tiden. Castello Estense er et av de mest kjente severdighetene i byen og ble med sine fire tårn oppført på 1300- og 1500-tallet, mens bymuren som omringer Ferrara ble reist på 1400-tallet og er en av de best bevarte murene i Italia. Det arkeologiske museet befinner seg i Palazzo Schifanoia fra det 15. århundret, og gamlebyen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Bologna Airport ligger ca. 50 km sør for Ferrara og kalles også Guglielmo Marconi Airport.

Norsk bokmål