Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Forli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Forli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Forli miniguide

Leiebil Forli

Bilutleie Forli

Forli ligger 25 kilometer sørvest for Ravenna i regionen Emilia-Romagna, ved elven Montone i Italia. Forli er hovedstad i provinsen Forli-Cesena. Her bor ca. 108.000 innbyggere (2001).

Forli har vært bebodd siden steinalderen. Arkeologiske funn tyder på at det har bodd mennesker her i mer enn 800.000 år. Forli ble grunnlagt etter romerne kom, da veien Via Aemilia, som gikk fra Rimini til Placentia ble bygget 187 år f. Kr.  Forli er mest kjent som fødestedet til Italias tidligere president og leder for fascistene, Benito Mussolini.  Byen er rik på kultur og kunst, og har mange freskodekorasjoner i byen. I Forli ligger San Mercuriale klosteret. Den første kirken oppstod 400 e. Kr, men ble ødelagt av en brann i 1173, og er siden rekonstruert. Her er det flere kunstverk. Graven til Barbara Manfredi, utformet av Francesco di Simone Ferrucci er en av de mest kjente. Forli har også vakre strender.

L. Ridolfi aeroporto også kjent som Forli lufthavn, ligger fire kilometer utenfor Forli.

Norsk bokmål