Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Monza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Monza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Monza miniguide

Leiebil Monza

Bilutleie Monza

Monza befinner seg i provinsen Milano i den nordlige delen av Italia, og den kjente motebyen Milano ligger ca. 20 km sør for Monza. Byen og provinsen tilhører regionen Lombardia som grenser til Sveits i nord, og den sveitsiske grensen befinner seg omtrent 40 km unna Monza. Elven Lambro renner gjennom byen og er en bielv til Po som er Italias lengste elv. Innbyggertallet lå på noe over 120 000 i 2009.

Monza er antakelig best kjent for Monza-banen som ble anlagt i en av byens parker i 1922. Banen som heter Autodromo Nazionale di Monza, er ment for billøp og det italienske Grand Prix avholdes her hvert år. Fresker og et museum er å finne i katedralen som ble grunnlagt på 500-tallet, og blant annet kan man se den lombardiske jernkronen som angivelig ble lagd av en av spikrene fra Jesu kors.

Linate Airport er en av tre flyplasser i Milano og befinner seg ca. 20 km sør for Monza.

Norsk bokmål