Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pescara

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pescara inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pescara miniguide

Leiebil Pescara

Bilutleie Pescara

Pescara er en by øst for Roma. Den ligger ved elven Pescaras utløp i Adriaterhavet. Pescara er den største byen i Abruzzo regionen, med sine 122.000 innbyggere. Pescara har fergetrafikk til flere byer rundt Adriaterhavet som kroatiske Split og Hvar. Byen er også knutepunkt på togruten BolognaBariBrindisi.

Pescaras katedral, San Cetteo fra 100-tallet har malerier av Franz av Assisi. Her er også Gabriele d’Annunzios mor gravlagt. Pescara har Dedalo senter for samtidskunst, som arrangerer utstillinger og workshopper. Byen har 20 kilometer lange strender, hvor besøkende kan besøke en av de mange restaurantene og nyte en pizza eller italiensk kaffe. I juli er Pescara senter for teater, tv og litteraturfestival, og en internasjonal jazzfestival. I mai holder byen en Madonna dei Sette Dolori festival, og siste søndagen i juli arrangerer byen fest til ære for apostelen St. Andrea.

Abruzzo flyplassen ligger fire kilometer utenfor Pescara.

Norsk bokmål