Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Saronno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Saronno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Saronno miniguide

Leiebil Saronno

Bilutleie Saronno

Saronno tilhører provinsen Varese som befinner seg i regionen Lombardia. Regionen ligger i den nordlige delen av Italia og grenser til den sveitsiske grensen, og byen har en beliggenhet i regionens nordvestlige hjørne. Det er ca. 30 km til provinshovedstaden Varese i nordvest og ca. 25 km til motebyen Milano i sørøst. Grensen til Sveits befinner seg bare 20 km unna Saronno som har et innbyggertall på nesten 40 000 (2009).

Det finnes flere historiske severdigheter i Saronno, og den eldste kirken er St. Francis of Assisi. Den nåværende bygningen ble reist på 1400-tallet, men den opprinnelige kirken ble oppført på samme sted før 1100-tallet da den ble gitt til Fransiskanerordenen. En annen kirke som er verdt et besøk, er Madonna dei Miracoli fra 1500-tallet som er utsmykket med vakre fresker. På grunn av den korte veien til Milano, kan man enkelt ta en dagstur inn til storbyen.

Milano Malpensa Airport er Milanos største flyplass og ligger ca. 25 km unna Saronno.

Norsk bokmål