Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Narvik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Narvik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Narvik miniguide

Narvik

Bilutleie Narvik

Den nord-norske bykommunen Narvik ligger ved Ofotfjorden i Nordland fylke – og er regionsenteret i distriktet Ofoten. Kommunen grenser til Sverige mot øst og sør.

Byen Narvik har 18.400 innbyggere (2010), og er fylkets 3. største. Den har siden 1920 vært viktigste havn for utskiping av jernmalm, og er fremdeles en viktig sjøfartsby.

Narvik har flere turistattraksjoner – deriblant Krigsminnemuseet som ligger på torvet (med utstilling av gjenstander, fotografier m.m. fra 2. verdenskrig). Byen har også flere krigskirkegårder og monumenter – bl.a. Narviks nye gravlund med minnesmerke over norske, franske, engelske, polske og tyske soldater som falt under 2. verdenskrig.

Andre severdigheter i byen er Narvik kirke fra 1925, Parkområdet Brennholtet med de 4000 år gamle helleristningene, Narvikfjellet med gondolbanen som tar besøkende opp til Fjellheisrestauranten 656 m.o.h. på 7 minutter – der man kan få en fantastisk panoramautsikt over byen og fjorden samt Ofoten Museum (med en større kulturhistoriske utstilling).

Vinterstid har byen en flott alpinbakke ved Fagerensfjellet, og i sentrum av Narvik finnes det gode shoppingmuligheter med butikker og kjøpesentre.

Norges nasjonalfjell – Stetind (1392 m.o.h.) – ligger kun noen mil fra Narvik i Tysfjord kommune, og er en stor turistattraksjon.

Narvik Lufthavn – Framnes ligger 2 km utenfor sentrum, og har flyvninger til Bodø og Andenes.

Den større flyplassen Harstad/Narvik Lufthavn – Evenes, ligger 76 km vest for Narvik.

Norsk bokmål