Leiebil Norge

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Norge

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Norge inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Norge miniguide

Norge

Bilutleie Norge

Norge ligger langt nord i Europa, er det vestligste landet på Den skandinaviske halvøy. Landet har en svært lange kystlinje – mot Barentshavet i nord/nordøst, Norskehavet i nord og vest, Nordsjøen i sørvest – samt mot Skagerak og Kattegat i sør. Ellers har landet felles grense med Russland, Finland og Sverige. Også enkelte oversjøiske områder er en del av Kongeriket Norge. Det gjelder Bjørnøya og øygruppa Svalbard (Spitsbergen) i Barentshavet, Jan Mayen (mellom Norge og Grønland) og et par mindre øyer i nærheten av Antarktis (Bouvetøya og Peter 1.s øy).

Norge – som i stor grad er et fjell-land – har ca. 4,8 millioner innbyggere (2009). Høyeste punkt er Galdhøpiggen (2.469 m.o.h.). Langs kysten, særlig i vest, finnes det flere dype fjorder – mens de beste jordbruksområdene ligger i den østlige delen av landet.

Selv om Norge ligger langt mot nord, virker Golfstrømmen oppvarmende, slik at klimaet for det meste er temperert. Helt i nord er det imidlertid subarktisk klima – og i den delen av landet som ligger nord for polarsirkelen er det dessuten en periode med midnattssol om sommeren og mørketid om vinteren.

Hovedstaden Oslo, som ligger innerst ved Oslofjorden sørøst i landet, har ca. 580.000 innbyggere (2009). Andre større byer er Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø.  Det offisielle språket i landet er norsk, mens den samiske urbefolkningen – som har sine kjerneområder nord i landet – har samisk som morsmål (selv om de fleste også snakker norsk).

Norges hovedflyplass – Oslo Lufthavn Gardermoen – ligger litt nord for hovedstaden. Andre større flyplasser er Bergen Lufthavn Flesland, Stavanger Lufthavn Sola og Trondheim Lufthavn Værnes.

Leiebilguiden.no har et bredt utvalg av leiebiler ved alle større flyplasser og byer i Norge. Prøv søkemotoren over og bestill en leiebil i 3 enkle steg. Alle priser på bilutleie inkluderer nødvendige forsikringer og fri kilometer.

Norsk bokmål