leiebil logo

Ring oss +47 21 55 46 13

 
     
   
     
 

 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene på nyhetsbrev.

 

Tilgjengelig på App Store

Last ned vår app på App Store

 

Leiebil Trondheim

Hjem > Leiebil Norge > Trondheim

 

Sammenlign pris på bilutleie

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trondheim inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

 

Sammenlign 1200 selskaper og spar opptil 70%

 

Oppnå bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

Inkluderer forsikringer og skatt

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Kundeservice 24 timer i døgnet

 

leiebil firma

 

Trondheim miniguide

Trondheim

Bilutleie Trondheim

Universitetsbyen Trondheim (170.000 innbyggere i 2010) ligger i Sør-Trøndelag fylke - ved Nidelvas utløp i Trondheimsfjorden. Byen ble grunnlagt i år 997 av vikingkongen Olav Tryggvason, og var Norges hovedstad i perioden 1030 - 1217.

 

Trondheim er i dag et populært reisemål, og er dessuten et viktig handelssentrum og trafikknutepunkt for regionen. Hurtigruta (Bergen - Kirkenes) legger til kai i byen daglig.

 

Den majestetiske Nidarosdomen - påbegynt på 1100-tallet - er byens størst turistattaksjon og Norges nasjonalhelligdom. Nidarosdomen er i tillegg et av Nordens mest interessante middelalderbyggverk.

 

Andre severdigheter i Trondheim er bl.a. den høye søylen med statuen av Olav Tryggvason som står på torvet i sentrum, Gamle bybro med sine utskårne portaler, Vår Frue kirke fra 1200-tallet, Erkebispegården - bygningskompleks i stein fra 1200-tallet, Kristiansten Festning fra 1648 samt Munkholmen - en liten øy som ligger 2 km fra sentrum i Trondheimsfjorden - der man kan  se deler av Munkholm festning fra 1600-tallet. Det er fergeforbindelse til øya, som også er et populært rekreasjonsområde med gode bademuligheter.

 

Trondheim har flere museer - deriblant NTNU Vitenskapsmuseet (et universitetsmuseum med natur- og kulturhistoriske utstillinger), sjøfartsmuseum, Vitensenteret (et populærvitenskapelig opplevelsessenter med planetarium), Ringve Museum (nasjonalmuseum for musikk og musikkinstrumenter), botanisk hage, Det jødiske museum - samt en rekke kunstmuseer og gallerier.

 

Det 124 meter høye Tyholttårnet er en populær turistattraksjon i Trondheim. Besøkende får en fantastisk utsikt over byen fra tårnets observasjonsdekk, som befinner seg 70 meter over bakken. Her kan man også besøke den roterende restauranten "Egon".

 

Trondheim Lufthavn - Værnes ligger 32 km øst for sentrum

 

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie i sentrum av Trondheim og ved Trondheim Værnes Lufthavn. Vi har et godt utvalg av leiebiler på begge destinasjonene og noen av bilene som kan leies er Toyota Avensis, Ford Focus Stasjonsvogn, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-serie, Toyota Minibuss og Merces C klasse. Prøv søkemotoren over og bestill en leiebil i 3 enkle steg.

 
     
 

Leiebilguiden.no

Informasjon

Support

Følg oss

Mest besøkt