Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Isla Canela

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Isla Canela inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Isla Canela miniguide

Isla Canela

Bilutleie Isla Canela

Isla Canela er en halvøy som tilhører provinsen Huelva og som stikker ut i Atlanterhavet. Halvøya befinner seg i landets sørvestre hjørne og ligger på østbredden av elva Guadiana som er grensen mellom Spania og Portugal. Guadiana munner ut i Atlanterhavet like ved Isla Canela. Den nærmeste byen er Ayamonte som ligger ca. 6 km lenger nord og har et innbyggertall på omtrent 18 000 (2005).

Isla Canela er et feriested med en til sammen 7 km lang strand og hoteller. Stedet blir mer og mer populært for soltørste turister, og her er det muligheter for strand- og vannaktiviteter som volleyball og vindsurfing. Isla Canela er ypperlig for både familier og andre, og midt mellom Ayamonte og halvøya er det en 18-hulls golfbane med golfkurs.

For å komme til Isla Canela kan man fly til enten Sevilla Airport som ligger ca. 160 km nordøst for halvøya, eller krysse landegrensene og fly til Faro Airport i Portugal omtrent 50 km unna.

Norsk bokmål