Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Marbella

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marbella inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marbella miniguide

Leiebil Marbella

Bilutleie Marbella

Marbella er en spansk by på Costa del Sol i Malaga provinsen. 135 000 mennesker bor i Marbella og har alle ingrediensene som karakteriserer en storby, men dette er en by som er mer kjent for å være kjendisene og rikingenes feriested. Her oser det glitter og glamour for alle penga og er kanskje solkystens mest luksusiøse destinasjon.

Golden Mile er en strekning av luksus yachter og ekslusive restauranter og hoteller Men Marbella er mer enn bare diamanter som skinner fra kjendisers solbrune håndledd. Byens godbit er den vel bevarte gamlebyen som bærer lite preg av turismen. Appelsinplassen (Placa de los Naranjos) er et koselig område med torg og kafeer. Like ved ligger kirken Iglesia de nostra Senora de la Encarnacion fra 1500 tallet med Grabado museet som nabo.  For selskapslystne mennesker kan Marbella tilby et yrende uteliv med barer åpne til solen står opp.

Nærmeste flyplass ligger i Malafa med bussforbindelse til Marbella.

Norsk bokmål