Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Terrassa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Terrassa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Terrassa miniguide

Leiebil Terrassa

Bilutleie Terrassa

Terrassa tilhører provinsen Barcelona og befinner seg i den nordøstlige delen av Spania. Den raskeste veien til kysten og det fristende Middelhavet, er til Badalona som ligger omtrent 30 km sørøst for Terrassa. Den populære storbyen Barcelona befinner seg 35 km sørøst for Terrassa, mens grensen til Frankrike i nord er å finne omtrent 150 km unna. I 2009 ble innbyggertallet i Terrassa målt til ca. 210 000.

Terrassa har eksistert som by siden romertiden og ble grunnlagt under navnet Egara mellom år 69 og 79 f Kr. Byen tar godt vare på arven, og gamlebyen har et middelaldersk preg og historiske byggverk. I 2005 ble det avdekket levninger som tyder på at området var befolket for nesten 1 000 000 år siden, noe som gjør stedet til et av Europas eldste. Terrassa har lenge vært ledende innen tekstilproduksjon og tekstilmuseet er viet til nettopp dette.

Barcelona Airport, som offisielt heter El Prat Airport, ligger ca. 40 km utenfor Terrassa.

Norsk bokmål