Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Valencia Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valencia Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valencia Lufthavn miniguide

Leiebil Valencia Lufthavn

Bilutleie Valencia Lufthavn

Valencia Lufthavn (VLC), også kjent som Manises Airport, ligger rundt 8 km vest for Valencia. Det går en flybuss mellom sentrum av Valencia og flyplassen hvert 20. minutt. De bilutleieselskapene som finnes på flyplassen er Auriga Crown, Hertz, Europcar, National Atesa, Sol-mar, Sixt og Avis.

5,779,336 passasjerer besøkte Valencia Lufthavn i 2008, noe som gjør den til den 8. største flyplassen i Spania etter antall passasjerer. Air Nostrum og Vueling er de flyselskapene som har hovedbase på flyplassen. Flyplassen har direkte ruter til rundt 15 forskjellige europeiske land.

Det er et godt utvalg av spise- og drikkesteder på Valenzia Lufthavn inkludert en restaurant som er spesialisert på grillet kjøtt og en annen på lokal mat. Utvalget av butikker er og bra, her får en kjøpt alt fra leker til delikatesser. Andre fasiliteter på flyplassen er kapell, førstehjelp, minibank, VIP-lounge samt møte- og konferanserom. Hotellene Ibis Valencia Aeropuerto og Hotel Tryp Azafata ligger 5 minutter fra flyplassen i Manises.

Norsk bokmål