Leiebil Atlanta Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Atlanta Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Atlanta Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Atlanta Lufthavn miniguide

Leiebil Atlanta Lufthavn

Bilutleie Atlanta Lufthavn

Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport (ATL) ligger 11 km sør for Atlanta i USA. Det går både busser og tog mellom flyplassen og Atlanta. 13 ulike bilutleiefirma befinner seg i Hartsfield-Jackson’s Rental Car Center. Blant bilutleiefirmaene er Hertz, Sixt, National, Dolarr, Payless, Avis, Budget og Europcar.

Med 88 millioner passasjerer og 970,235 flygninger var Atlanta Lufthavn verdens største flyplass i 2008. Den er hovedbase for AirTran Airways og Delta Air Lines. Flyplassen er under ekspansjon og er ment å skulle kunne ta imot 120 millioner passasjerer per år i 2015. Det er planlagt at en ny internasjonal terminal skal stå ferdig i 2011.

Atlanta Lufthavn har et svært godt tilbud av barer, restauranter, kafeer og butikker. Andre fasiliteter er bank, postkontor, trådløst internett, kapell, legesenter, businessenter og VIP-lounge. Det er en rekke hotell på flyplassområdet, blant annet Atlanta Airport Marriott, Hi Express og Red Roof Inn Airport North.

Norsk bokmål