Leiebil Baltimore Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Baltimore Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Baltimore Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Baltimore Lufthavn miniguide

Leiebil Baltimore Lufthavn

Bilutleie Baltimore Lufthavn – Foto: © JGHowes

Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) befinner seg 16 km sør for Baltimore og 48 km nordøst for Washington. BWI Marshall jernbanestasjon ligger cirka 1,5 km fra jernbanestasjonen. Ellers er det gode bussforbindelser både til Baltimore og Washington. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. De befinner seg en 10 minutters kjøretid fra flyplassen, og en gratis shuttle-buss kjører deg dit.

20,49 millioner passasjerer var innom Baltimore Lufthavn i 2008 noe som gjør den til den 24. største i USA. Den er hovedbase for AirTran Airways, og også 13 andre flyselskaper betjener lufthavnen. Fra Baltimore kan en først og fremst reise til andre destinasjoner i USA.

Utvalget av spise- og drikkesteder er svært godt på Baltimore Lufthavn, i 2008 ble den nominert til den sunneste flyplassen i USA av Health Magazine. Shoppingmulighetene er gode, og Baltimore Lufthavn har trådløst internett, businessenter, lekeområde for barn, minibank og postkontor. Four Points by Sheraton Hotel ligger på flyplassen. Besøkende kan dessuten nyte godt av flott kunst som er utstilt på flyplassen.

Norsk bokmål