Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dallas Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dallas Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dallas Lufthavn miniguide

Leiebil Dallas Lufthavn

Bilutleie Dallas Lufthavn – Foto: © Fred

Dallas/Fort Worth Internasjonale Flyplass (DFW) ligger 24 km nordvest for Dallas og 29 km nordøst for Forth Worth i USA. Det finnes både gode tog- og bussforbindelser for å reise mellom flyplassen til Dallas og Forth Worth. Bilutleiefirmaene ligger like ved den sørlige inngangen til flyplassen. De som er representert er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Advantage rent a car, E-Z rent a car og Thrifty.

57,093,187 passasjerer var innom flyplassen i 2007 noe som gjør den til en av de 10 travleste i verden. Dallas Lufthavn har 5 ulike terminaler, og en ny terminal F er under planlegging. Terminalene er tilknyttet hverandre med verdens lengste flytog, Skylink. Flyplassen er hovedbase for American Airlines, American Eagle Airlines og UPS Airlines.

Utvalget av butikker, barer, kafeer og restauranter er svært godt på Dallas Lufthavn. Andre fasiliteter er lekerom for barn, trådløst internett, massasje, spa og skjønnhetspleie, kapell, bank, postkontor, businessenter og kunstutstillinger. Det fins flere hoteller på flyplassen, blant dem Grand Hyatt DFW og Hyatt Regency DFW.

Norsk bokmål