Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Miami Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Miami Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Miami Lufthavn miniguide

Leiebil Miami Lufthavn

Bilutleie Miami Lufthavn

Miami internasjonale Lufthavn (MIA) befinner seg 14 km nordvest for Miami. Det går både metro og buss mellom flyplassen og Miami. I tillegg til flere lokale bilutleiefirma er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, Royal Rent A Car og Thrifty å finne på flyplassen. Disse befinner seg like ved bagasjebåndene.

Miami Lufthavn er et svært viktig bindeledd mellom Nord- og Sør Amerika både når det gjelder direkteruter og overganger. 34,063,531 passasjerer var innom flyplassen i 2009. I 2009 var det en av de flyplassene i USA som hadde fleste avganger og ankomster til internasjonale destinasjoner.

Utvalget av barer, kafeer, restauranter og butikker er svært godt på Miami Lufthavn. Andre fasiliteter er et kapell, kunstgalleri, frisør, bank, trådløst internett, postkontor og apotek. Miami International Airport Hotel ligger på selve flyplassen og har et konferansesenter.

Norsk bokmål