Leiebil Milwaukee Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Milwaukee Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Milwaukee Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Milwaukee Lufthavn miniguide

Leiebil Milwaukee Lufthavn

Bilutleie Milwaukee Lufthavn – Foto: © Shawn Fynn

(Milwaukee) General Mitchell International (MKE) ligger 8 km sør for Milwaukee i USA. Det er god bussforbindelse mellom flyplassen og Milwaukee. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

7,956,968 passasjerer besøkte Milwaukee Lufthavn i 2008. Flyplassen er hovedbase for Midwest Airlines, AirTran Airways og Freight Runners Express.  Milwaukee Lufthavn betjenes av til sammen 11 ulike flyselskaper som flyr til rundt 40 ulike destinasjoner i USA. Flyplassen er oppkalt etter General Billy Mitchell som ofte regnes som det amerikanske luftforsvarets store helt, og er svært viktig for militære operasjoner.

Milwaukee Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, og restauranter. Den har flere butikker, blant annet en Harley Davidson butikk og en for brukte bøker. Andre fasiliteter er bank, postkontor, businessenter, familie/babyrom og lekeplass for barn. Det fins ingen hotell på flyplassen, det nærmeste er Clarion Hotel Airport.

Norsk bokmål