Leiebil Salt Lake City Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Salt Lake City Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salt Lake City Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salt Lake City Lufthavn miniguide

Leiebil Salt Lake City Lufthavn

Bilutleie Salt Lake City Lufthavn

Salt Lake City internasjonale Lufthavn (SLC) ligger 8 km nordvest for Salt Lake City. Det går buss mellom flyplassen og Salt Lake City. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox rent a car, Hertz, National og Thrifty

20,790,400 passasjerer var innom Salt Lake City Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Delta Air Lines. Flyplassen var i 2008 og i 2009 kåret til den mest presise i hele USA. Fra Salt Lake Lufthavn kan en reise til rundt 110 ulike destinasjoner i USA, Mexico og Canada samt til Tokyo og Paris.

Salt Lake City Lufthavn har over 20 ulike butikker som tilbyr alt fra sjokolade til gaveartikler og leker for barn. Utvalget av kafeer, barer og restauranter er godt.
Andre fasiliteter er baby/familierom, trådløst internett, lekeområde for barn, konferanse- og businessområde, minibank og legekontor. Det fins ingen hoteller på flyplassen, men flere hoteller like i nærheten, blant dem Comfort Suites Airport.

Norsk bokmål