Leiebil Seattle Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Seattle Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Seattle Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Seattle Lufthavn miniguide

Leiebil Seattle Lufthavn

Bilutleie Seattle Lufthavn

Seattle–Tacoma Internasjonale Flyplass (SEA), også kjent som Sea-Tac Airport eller Sea-Tac, ligger 19 km sør for Seattle. Det er en døgnåpen busservice mellom flyplassen, Seattle og andre byer i området. Bilutleiefirmaene Alamo, Avis Budget, Hertz og National holder til i området der bagasjebåndene er.

I 2009 besøkte 31,227,512 passasjerer Seattle Lufthavn. Den er hovedbase for Alaska Airlines og Horizon Air. Det går direkteruter til 20 ulike internasjonale destinasjoner i Canada, Europa, Asia og Latin-Amerika.

Seattle Lufthavn har et godt tilbud av butikker, kafeer, restauranter og barer. Den har også trådløst internett, postkontor, bank, lekeplass for barn, massasje, spesielt venterom for de med kjæledyr og kunstutstillinger. Det fins ingen hotell på flyplassen, det nærmeste er Best Western Airport Executel og ligger 5 km unna.

Norsk bokmål