Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tampa Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tampa Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tampa Lufthavn miniguide

Leiebil Tampa Lufthavn

Bilutleie Tampa Lufthavn – Foto: © Dustin Coates

Tampa internasjonale Lufthavn (TMA) ligger 8 km vest for Tampa i USA. Det går buss mellom Tampa og flyplassen, De bilutleieselskapene som er representert på Tampa Lufthavn

er Avis Budget, Hertz, Enterprise, Trifty og National. Det finnes også andre bilutleieselskaper like utenfor flyplassen som kan nås med shuttle-buss. Flyplassen har fått flere priser, blant annet for sin design.

18,262,934 passasjerer besøkte Tampa Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Gulfstream International Airlines. Flyplassen betjener rundt 26 ulike flyselskaper, og blant de få internasjonale destinasjonene er London, Manchester og Athen.

Tampa Lufthavn har flere butikker, inkludert tax free, og et godt utvalg av restauranter, kafeer og barer. Andre fasiliteter er bank, postkontor, lekerom for barn, førstehjelp, baby/familierom, et kappell og businessenter. The Airport Marriott Hotel er tilknyttet terminalen.

Norsk bokmål