Leiebil Washington Lufthavn

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Washington Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Washington Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Washington Lufthavn miniguide

Leiebil Washington Lufthavn

Bilutleie Washington Lufthavn

Washington Dulles internasjonale Lufthavn (IAD) ligger 42 km vest for Washington, Dulles, Virginia. Det er en av flere flyplasser i nærheten av Washington og den som har flest internasjonale destinasjoner. Bussavgangene mellom flyplassen og Washington er hyppige. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, Trifty og National.

I 2008 besøkte 23,4 millioner passasjerer Washington Dulles Lufthavn. Flyplassen er hovedbase for United Airlines. Den betjener rundt 80 nasjonale og 40 internasjonale destinasjoner.

Utvalget av butikker, restauranter, kafeer og barer er godt på Washington Dulles Lufthavn. Andre fasiliteter er massasje, manikyr, trådløst internett, bank, kapell og businessenter. Washington Dulles Airport Marriott ligger på flyplassen og har et stort konferansesenter.

Norsk bokmål