Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Parnu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Parnu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Parnu miniguide

Parnu
Bilutleie Parnu

Pärnu er en by som ligger i Estlands sørvestlige del som grenser mot Rigabukten. Bukten er en av buktene som tilhører Østersjøen, eller Det baltiske hav som sjøen også kalles. Byen ligger ved elven Pärnu, like ved stedet der elven munner ut i Rigabukten. Pärnu ble grunnlagt på 1200-tallet og var en viktig havn, handelsby og et strategisk punkt i mange år. Dette er det tredje største økonomiske senteret i landet og innbyggertallet ligger i dag på nesten 45 000 (2008).

Pärnu regnes som Estlands sommerhovedstad på grunn av sin ypperlige beliggenhet. Byen er et moderne feriested som frister med vakre strender, hoteller og restauranter. Om sommeren er det muligheter for forskjellige vannsportsaktiviteter, fisking og turgåing, mens vinteren er forbeholdt skiturer og hundesleder. I sentrum er det mange gamle bygninger og monumenter, en mengde ulike museer og en liten dyrehage.

Byens nærmeste flyplass er Pärnu Airport som befinner seg ca. 4 km utenfor sentrum. Det tilbys hovedsakelig flyvninger innad i landet.