Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kemi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kemi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kemi miniguide

Leiebil Kemi
Bilutleie Kemi

Kemi (ca. 23.000 innbyggere) er en av Finlands viktigste havnebyer. Byens hovedinntektsgrunnlag kommer fra den lokale papirindustrien, som har lange tradisjoner her. Kemi ligger innerst i Bottenviken – i Finlands nordligste landskap – Lappland.

Verdens nordligste motorvei går nordvestover fra Kemi til nabobyen Tornio (svensk: Torneå), som ligger rett ved svenskegrensen (og som henger sammen med den svenske byen Haparanda). Strekningen er på ca. 27 km.

Kemis mest spektakulære attraksjon er verdens største snøslott – Lumi Linna – som hver vinter blir bygget opp i havneområdet. Slottet inkluderer både et lekeområde for barn, restaurant, hotell, kapell og et galleri for snøskulpturer. Sesongen for snøslottet varer fra slutten av januar til begynnelsen av april.

Ellers må Kemi Kultursenter nevnes. Det ligger midt i hjertet av byen – og det rommer bl.a. bibliotek, kunstgalleri og teater.

Nærmeste flyplass er Kemi-Tornio Airport ca. 6 km nordvest for Kemi sentrum.