Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tampere

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tampere inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tampere miniguide

Leiebil Tampere
Bilutleie Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors) er, med sine 211.544 innbyggere (2009), Finlands nest største by. Den ligger i den sørvestlige delen av landet – og er administrativt sentrum i landskapet Pirkanmaa (svensk: Birkaland). Tampere ble grunnlagt av den svenske kongen Gustav III i 1779. Byens svenske navn (Tammerfors) kommer av beliggenheten ved en foss mellom innsjøene Pyhäjärvi og Näsijärvi.

Blant de mest populære severdighetene er Tampere Kunstmuseum i sentrum av byen. En avdeling av dette er Mummidalen (Muumilaakso) – basert på Tove Janssons berømte barnebøker. Det er plassert i det arkitektonisk interessante hovedbiblioteket Metso.

Ellers må fornøyelsesparken Särkänniemi nevnes, der man i tillegg til ulike karuseller og  berg-og-dal-baner også finner planetarium, akvarium, delfinarium, zoo og kunstmuseum. I parken ligger dessuten Nordens høyeste utsiktstårn – Näsinneula (168 m) – med restaurant på toppen.

Den internasjonale flyplassen Tampere-Pirkkala Airport ligger 13 km sørvest for sentrum.