Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tampere

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tampere inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tampere miniguide

Leiebil Tampere

Bilutleie Tampere

Tampere (svensk: Tammerfors) er, med sine 211.544 innbyggere (2009), Finlands nest største by. Den ligger i den sørvestlige delen av landet – og er administrativt sentrum i landskapet Pirkanmaa (svensk: Birkaland). Tampere ble grunnlagt av den svenske kongen Gustav III i 1779. Byens svenske navn (Tammerfors) kommer av beliggenheten ved en foss mellom innsjøene Pyhäjärvi og Näsijärvi.

Blant de mest populære severdighetene er Tampere Kunstmuseum i sentrum av byen. En avdeling av dette er Mummidalen (Muumilaakso) – basert på Tove Janssons berømte barnebøker. Det er plassert i det arkitektonisk interessante hovedbiblioteket Metso.

Ellers må fornøyelsesparken Särkänniemi nevnes, der man i tillegg til ulike karuseller og  berg-og-dal-baner også finner planetarium, akvarium, delfinarium, zoo og kunstmuseum. I parken ligger dessuten Nordens høyeste utsiktstårn – Näsinneula (168 m) – med restaurant på toppen.

Den internasjonale flyplassen Tampere-Pirkkala Airport ligger 13 km sørvest for sentrum.

Norsk bokmål