Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jyväskylä

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jyväskylä inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jyväskylä miniguide

Leiebil Jyväskylä

Bilutleie Jyväskylä

Jyväskylä (128.000 innbyggere i 2008) ligger i landskapet Mellersta Finland – nærmere bestemt sentralt i den sørlige delen av landet, ved den nordlige enden av Finlands nest største innsjø – den 120 km lange Päijänne. En av de store attraksjonene i Jyväskylä er en tur med dampbåt på Päijänne.

Jyväskylä fikk bystatus i 1837, så den har lite av gammel arkitektur å vise fram. Flere nyere, funksjonalistisk pregede bygninger – tegnet av landets verdensberømte arkitekt Alvar Aalto – er imidlertid severdige.

Ellers er Jyväskylä først og fremst kjent som en viktig skoleby – der den mest kjente undervisningsinstitusjonen er Jyväskylä Universitet, som har 7 fakulteter.

Byen har ellers satset mye på kunst og kultur, og hver sommer arrangeres Jyväskylä kulturfestival, som  er den eldste sommerfestivalen i Finland. Også en rekke andre festivaler og evenementer finner sted her.

Flyplassen Jyväskylä Airport ligger 20 km nord for sentrum – i Kikkakoski. Der finner man også Mellersta Finland Flygmuseum (Keski-Suomen ilmailmuseo).

Norsk bokmål