Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jyväskylä

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jyväskylä inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jyväskylä miniguide

Leiebil Jyväskylä
Bilutleie Jyväskylä

Jyväskylä (128.000 innbyggere i 2008) ligger i landskapet Mellersta Finland – nærmere bestemt sentralt i den sørlige delen av landet, ved den nordlige enden av Finlands nest største innsjø – den 120 km lange Päijänne. En av de store attraksjonene i Jyväskylä er en tur med dampbåt på Päijänne.

Jyväskylä fikk bystatus i 1837, så den har lite av gammel arkitektur å vise fram. Flere nyere, funksjonalistisk pregede bygninger – tegnet av landets verdensberømte arkitekt Alvar Aalto – er imidlertid severdige.

Ellers er Jyväskylä først og fremst kjent som en viktig skoleby – der den mest kjente undervisningsinstitusjonen er Jyväskylä Universitet, som har 7 fakulteter.

Byen har ellers satset mye på kunst og kultur, og hver sommer arrangeres Jyväskylä kulturfestival, som  er den eldste sommerfestivalen i Finland. Også en rekke andre festivaler og evenementer finner sted her.

Flyplassen Jyväskylä Airport ligger 20 km nord for sentrum – i Kikkakoski. Der finner man også Mellersta Finland Flygmuseum (Keski-Suomen ilmailmuseo).