Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tampere Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tampere Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tampere Lufthavn miniguide

Leiebil Tampere Lufthavn
Bilutleie Tampere Lufthavn

Tampere-Pirkkala Lufthavn (TMP) ligger 13 km sørvest for Tampere. Det er bussforbindelse mellom sentrum av Tampere og lufthavnen. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Hertz, Avis, Scandia Rent og Europcar.

628,084 passasjerer besøkte Tampere lufthavn i 2009. Det er den 3. største flyplassen i Finland, og en av de som vokser raskest takket være lavprisselskap som Ryanair som flyr til flere europeiske byer. Lufthavnen fungerer også som base for det finske luftforsvaret.

Tampere lufthavn har en restaurant og en taxfree-butikk. Andre fasiliteter er VIP-lounge, turistinformasjon og konferanserom. Det finnes ingen hotell på selve flyplassen.