Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kaunas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kaunas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kaunas miniguide

Leiebil Kaunas
Bilutleie Kaunas

Kaunas ligger sørvest i Litauen ved sammenløpet av elvene Nemunas og Neris. Kauna er Litauens nest største by med sine 376.000 innbyggere.

Kaunas ble grunnlagt på 1000-tallet og var handelssentrum i middelalderen. Den gamle bykjernen har mange smale gater og kirker. Her ligger rådhuset i renessansestil fra 1542, som også kalles den hvite svanen, og ruiner av en borg, som ble ødelagt av Den tyske orden i 1317. Byens eldste bygning er slottet Kauna. Kauna har også et Bernardine kloster og arkeologisk museum. I  byens hovedgate ligger den to kilometer lange Frihetsavenyen. Besøkende kan også dra på Panemunes Park strand ved elven, ri på hest, spille tennis eller golf. I slutten av april holdes Kaunas Jazzfestival, som er kjent internasjonalt. I oktober er det dansefestival, sykkelshow i juni og om sommeren holdes det operetter i slottet, i månedsskiftet juni-juli.

Kaunas internasjonale lufthavn ligger 14 kilometer nord for byen i Karmelava.