Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kaunas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kaunas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kaunas miniguide

Leiebil Kaunas

Bilutleie Kaunas

Kaunas ligger sørvest i Litauen ved sammenløpet av elvene Nemunas og Neris. Kauna er Litauens nest største by med sine 376.000 innbyggere.

Kaunas ble grunnlagt på 1000-tallet og var handelssentrum i middelalderen. Den gamle bykjernen har mange smale gater og kirker. Her ligger rådhuset i renessansestil fra 1542, som også kalles den hvite svanen, og ruiner av en borg, som ble ødelagt av Den tyske orden i 1317. Byens eldste bygning er slottet Kauna. Kauna har også et Bernardine kloster og arkeologisk museum. I  byens hovedgate ligger den to kilometer lange Frihetsavenyen. Besøkende kan også dra på Panemunes Park strand ved elven, ri på hest, spille tennis eller golf. I slutten av april holdes Kaunas Jazzfestival, som er kjent internasjonalt. I oktober er det dansefestival, sykkelshow i juni og om sommeren holdes det operetter i slottet, i månedsskiftet juni-juli.

Kaunas internasjonale lufthavn ligger 14 kilometer nord for byen i Karmelava.

Norsk bokmål