Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Klaipeda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Klaipeda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Klaipeda miniguide

Leiebil Klaipeda
Bilutleie Klaipeda

Klaipeda ligger ved innløpet til Kurisches Haff ved Østersjøen, nordvest i Lituauen. Byen er Litauens tredje største by med 192.000 innbyggere. Herfra går det ferge til Kiel og Sassnitz i Tyskland, og Karlshamn i Sverige.

Klaipeda ble grunnlagt av tyske sverdriddere i 1253, da byen fikk navnet Memel. I 1328 kom byen under Den tyske orden, og på 1500-tallet var byen en viktig handelsby. I 1919 kom Klaipeda under alliert administrasjon, og i 1923 annekterte Litauen byen. Klaipeda er inngangsport til Curonian Spit, et område med nesten 100 kilometer lange sandstrender. Disse ligger ti minutter med båt fra gamlehavnen, her ligger det gamle seilskipet Meridianas, og et sjøfartmuseum.  Byen er kjent for sine mange skulpturer av kunstneren Annchen von Tarau. Klapipeda har også et bildegalleri.

Klaipeda flyplass ligger 6 kilometer fra Klaipeda, mens Palanga internasjonale flyplass med flere flygninger er 30 kilometer unna.