Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kuala Lumpur Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kuala Lumpur Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kuala Lumpur Lufthavn miniguide

Leiebil Kuala Lumpur Lufthavn
Bilutleie Kuala Lumpur Lufthavn

Kuala Lumpur Lufthavn (KUL), også kjent som Klia, ligger 55 km sør for Kuala Lumpur. Det er mulig å komme seg mellom flyplassen og Kuala Lumpur både med tog og buss. Det finnes flere bilutleiefirma på flyplassen, det er Kasina Baru, Hertz, Pantas rent a car, Mayflower, Insas, Pacific rent a car og Avis.

29,682,093 passasjerer besøkte Kuala Lumpur Lufthavn i 2009. Den er hovedbase for Malaysia Airlines, MASkargo, AirAsia og AirAsia X. Flyplassen er ny og ble oppført i 1990 og er fortsatt under utbygging. Kuala Lumpur Lufthavn er hedret med flere priser, i 2009 fikk den Skytracks pris for å være den 4. beste flyplassen i verden.

Kuala Lumpur Lufthavn har et svært godt utvalg av ulike butikker, kafeer, barer og restauranter. Andre fasiliteter er bank, postkontor, trådløst internett, lekerom for barn, bønnerom, massasje og apotek. The Plaza Premium Lounge har alle nødvendige businessfasiliteter. KLIA Pan Pacific Hotel og Airside Transit Hotel ligger på flyplassen.