Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chisnau

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chisnau inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chisnau miniguide

Leiebil Chisnau
Bilutleie Chisnau – Foto: © Bagriton

Chisinau har en beliggenhet midt i Moldova og ligger ved elven Bic. Byen er hovedstaden i landet og er det største området med et innbyggertall som ble målt til over 590 000 i 2007. Medregnet storbyområdet stiger folketallet til over 910 000. Dette er landets industrielle og kulturelle senter og er en rikere by enn flere andre i Moldova. Navnet Chisinau kommer antakelig av ordet som betyr kilde og som byen ble anlagt ved på 1400-tallet.

Store deler av byen ble reist på 1800-tallet, og i dag er det fortsatt mulig å se flere av disse vakre byggverkene som katedralen fra 1836. Republican Botanical Garden er en botanisk hage med flere fasiliteter, blant annet en liten dyrehage med dyr som geit og hest samt en restaurant. I museene Natural History Museum og National Museum of Ethnography and Natural History kan man bli bedre kjent med byen og landets kultur og historie.

Chisinau Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 13 km utenfor byen.